Mindenkinek van példaképe. Egy olyan ember, aki az életünkben egy csillag, egy sztár. Lehet egy filmcsillag, énekes, vagy egyéb híresség, de ugyanakkor lehet egy hétköznapi személy is, akire valamilyen tulajdonsága, tehetsége miatt felnézünk.
Mert mindenkinek van tehetsége, talentuma, amit Istentől kapott, és csak rajtunk áll, ezt hogy használjuk ki. Akik ezt már felismerték,ők az igazi sztárok, de a többieknek sem kell megmaradniuk az ismeretlenségben, bárki előtt ott áll a lehetőség.
A három napkeleti bölcs egy csillagot követve jutott el az igazi sztárig. Előbb ott keresték, ahol bárki más is tenné, a gazdagságban, királyi palotában, de a csillag egy állatokkal teli kis istállóba vezette őket, a szegénységbe, és ott is csak egy újszülöttet találtak, de a bölcsek tudták, hogy megtalálták a Megváltót, az igazi sztárt.

„Láttuk csillagát napkeleten, és eljöttünk…” Gyere el te is február 1-3-án a Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozójára. A találkozó Miskolcon lesz, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumba. A találkozó ára 7000ft/fő. Étkezés a szálláson lesz, és egyszer egy ebéd Miskolc-Tapolcán. Amit feltétlen hozz magaddal: hálózsák, meleg ruha, báli öltözék. Ha nem rémlik mi is ez a KELET itt megtalálod a választ. Jelentkezési határidő: január 25 Gyere és lásd meg te is a betlehemi kisdedben a Megváltót, mert ez az igazi tehetség.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú