A MEKDSZ egy olyan missziós szervezet, amely az egyetemeken és főiskolákon összegyűjti és közösségébe fogadja a különféle felekezetű keresztény diákokat, hogy együtt dicsőítsék Istent, egységbe kovácsolja, gondolkodásukban képezze és misszióra buzdítsa őket.
Ahhoz, hogy ezt a missziós tevékenységet végezhesse, előbb meg kell értenie és ismernie a diákokat, az őket érintő problémákat, kérdéseket, és azt, ahogyan az egyetemen élik az életüket.

A MEKDSZ célja, az Evangélium eljuttatása a feloktatásban tanulókhoz, amit kreatívan és hitelesen próbál megvalósítani a diákkörökben. Mindezzel ahhoz is szeretne hozzájárulni, hogy a keresztény diákok életük minden területén felelős hívő emberekké váljanak.

Most lehetőségünk nyílik, hogy mi is bekapcsolódjunk ebbe, hiszen a MEKDSZ egy téli tábort szervez 2013. február 7-10 között Egerben. A kedvezményes jelentkezési határidő 2012. december 31., a végleges pedig 2013. január 18. A költségek felosztásáról, a szállásról és a jelentkezés menetéről itt olvashattok.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú