Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Nyalka Miklóst, az egyetlen és hamisíthatatlan WebKispap vloggert! S hogy miért teszem ezt? A WebKispap posztjai októbertől a ShoeShine.hu tematikus csatornáját gyarapítják! Netezők, követésre fel!

Mi a helyzet a Vatikában? Mitől leszel képmutató? Miről szól a húsvét? Sőt, még Hitlerről és a da Vinci-kódról is vlogol Miklós. Egyszerűen, és ami a legfontosabb hitelesen és érthetően!

Kereszténynek lenni, elsősorban nem azt jelenti, hogy mi szeretjük Istent, hanem sokkal inkább azt, hogy Isten szeret bennünket! – idézi egyik legutóbbi videójában Charles de Foucauld szavait Nyalka Miklós görög katolikus kispap. Miklóst tavaly ismerhették meg a YouTube látogatók - többek között - a KiMitTube tehetségkutatóban. A youtuber webkispap videóiban elsősorban hitbéli és vallási témákat taglal, egyszerű vlogos stílusban.

A videóit különösen is hitelessé teszik a saját életéből hozott történetek és tanúbizonyságok. A jövőben videóblog csatornája a ShoeShine tematikus tartalmait is gazdagítani fogja, melyben a nézők kérdéseire is válaszol a papnövendék. S íme rögtön egyik vlog bejegyzése:

Fogadjátok Őt szeretettel! Írj neki most: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú