Általános vélekedés a mai ifjú generációval kapcsolatban, hogy nem olvasnak eleget, nem látogatnak értékadó tartalmakat, a rengeteg információt pedig nem szűrik meg és válogatás nélkül próbálják befogadni az információkat.

Az El Mondo blog az értéktelített tartalmakat hivatott megjeleníteni. A blog szerzői sem tudják pontosan meghatározni saját mibenlétüket. Törekednek arra, hogy a világunkat, társadalmunkat érintő kérdésekre, dilemmákra reflektáljanak és próbáljanak választ adni és keresni. Látni és láttatni. Talán ez a két szó fejezi ki legjobban missziójukat. A blog olvasásával általános ismereteink bővülhetünk, láthatjuk azt is, ami fölött a blog nélkül akár elsiklana figyelmünk. Ők pedig sajátos nézőpontból láttatják az eseményeket. Legyen szó gazdasági kérdésekről, kultúráról, a világegyházat meghatározó történésekről vagy éppen sporteseményről.

Az oldal épít az olvasók véleményére, a posztok alatt interaktív eszmecserére várják az érdeklődőket. Szívesen veszik a bloggal kapcsolatos kritikákat, ha pedig tetszésünket szeretnénk kifejezni, lájkolhatjuk avagy követhetjük oldalukat a Facebookon is. Jó böngészét kívánok. A honlapot az alábbi linken érhetitek el: elmondo.blog.hu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú